MENY  


grällsta

Prova-på-paket

 

Har ni själv funderat på att börja rida? Eller är ni bara sugen på att prova? Gör slag i saken och kom ut till oss på Grällsta Ridcenter för en provtur.

 

I paketet ingår en ridlektion (45 minuter) på ridbana eller i ridhus beroende på väder. Lämpligt för nybörjare/ovana i alla åldrar. Perfekt som present till den ridsugna!

 

På Prova-på-ridningen kan vi även ta emot större grupper (upp till ca 15 st) som rider 4-5 åt gången. Det brukar vara ett uppskattat event för såväl nybörjare som mer ridvana. Perfekt också vid t.ex. möhippa eller svensexa då ridvanan i gruppen kan vara allt från totala nybörjare till riktigt ridvana.

 

Företagsevent/Fest/Klubbavslutning

 

Om ni är en större grupp erbjuder vi möjligheten att arrangera en trevlig sammankomst ute hos oss. Mat går att beställa, meny efter önskemål. Det går lika bra att ta med maten själv, tillgång till kyl, frys, kokplattor, ugn och grill. 

 

Välkommen med er förfrågan!

 

Företagsarrangemang

 

Ta med din personal på årets roligaste event! Vi erbjuder två färdiga paketlösningar och skräddarsyr paket efter era behov där vi kan tillsammans lägger upp ett unikt paket passande er.

 

Kom till oss på Grällsta Ridcenter och ha fest/aktivitet med ert företag. Lugnt och skönt, avskilt på landet.

 

Vi har tagit emot många nöjda företag under årens lopp som har fått en rejäl upplevelse med ridning, (fyrhjulskörning och luftgevärsskytte).

 

Kaffe, te och hembakat ingår. Det finns möjlighet att beställa  mat, kontakta oss för aktuell meny.

 

Ridningen passar både nybörjare och ridvana, vi fokuserar på upplevelsen tillsammans och att alla ska få en trevlig stund.

 

Det finns även möjlighet att boka rum på vårt mysiga Bed and Breakfast.

 

Lilla paketet (Bokningsbar sep-maj)

 

Stora paketet (Bokningsbar sep-maj)

 

Hör av er i god tid för att försäkra er om att vi kan erbjuda plats!